Home

Nico in de politiek

Ik ga de politiek in. Beter laat dan nooit. Op 16 januari heb ik het registratieformulier ingevuld om me kandidaat te stellen voor Wij Delfshaven. Wij Delfshaven bestaat ruim vier jaar en het draait het om de begrippen burgerkracht en doe-democratie. Deze burgerbeweging onderscheidt zich van de traditionele politieke partijen door zich a-politiek te noemen. Wij vinden de politiek te belangrijk om alleen aan de politici over te laten. Ik sta als vierde op de lijst. De strijd zal hard zijn en de kans op een totale versplintering van het lokale politieke landschap groot. Volg mijn belevenissen onder het hoofdstuk politiek.

[siteorigin_widget class=”Simple_Image_Widget”]

De Middellandman

100 dagen lang reisde ik als de Middellandman door mijn eigen buurt om deze plek en haar bewoners beter te leren kennen, en samen met geïnteresseerden ideeën op te doen voor nieuwe ontwikkelingen die Middelland in de nabije toekomst ten goede zouden kunnen komen.

Ode aan Middelland

De achtdelige tv-serie Ode aan Middelland van Nico Haasbroek werd uitgezonden door Open Rotterdam en is hier nog te bekijken.

Instituut Haasbroek

Nico Haasbroek wordt regelmatig uitgenodigd voor het geven van trainingen en cursussen op locatie in binnen- en buitenland. Vanaf 2017 verzorgt hij onder de naam Instituut Haasbroek ook laagdrempelige en betaalbare cursussen in eigen beheer in zijn woonplaats Rotterdam. Uiteraard kunnen deze en andere trainingen ook op maat geleverd worden.

Cursus Wat wil ik met mijn leven?

Wil je domweg gelukkig zijn? Rijk of beroemd worden? Ander werk? Een nieuwe relatie? Op zoek naar een creatieve vrijetijdsbesteding? Wegens enorm succes wordt de cursus die op deze vragen dieper ingaat opnieuw georganiseerd. Neem contact op voor meer informatie en boekingen

Cursus Stadmaken

Overal in Nederland zijn burgers bezig met het veranderen en verbeteren van de wijk of buurt waarin zij leven, wonen en soms werken. Wil je ook stadmaker worden, boek dan deze cursus. Neem contact op voor meer informatie of boekingen.

Cursus Mediawijsheid

Volgens serieus onderzoek zijn de meeste mensen meer dan acht uur per dag in de ban van de media, dus meer dan dat ze slapen en/of werken. Hoe kun je bewuster en actiever in plaats van passiever met de media omgaan? Neem contact op voor meer informatie of boekingen.